Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за ключовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Васко, за сега ще направя един обикновен, за да не стават изненади, по нататък ако реша да правя такъв с чип, ще ти кажа. За някакъв човек в сервиз "Диана" ми казаха, но по нататък като имам повечко пари...

BBB75 задължително си направи още един ключ, за да си спокойна/ен. Този код си го пази някъде, ако въобще е за твоята кола...Ключ с чип ще ти направят и без кода.
    Last edited by danniel; d.m.y г., 19:23.
    156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
      И на 2-те ми коли е код-3 и ми разчетоха кода по ключа......
      Как да ви повярвам момчета.....

Няма да се караме ся за един ключ я.......
      Поздрави!
      Da, разчитат го, но не могат да ти го дадат в цифри и знаци. Освен ако не са разбили криптировката, което не ми се вярва
      Код 3 е с транспондер на Филипс 46 криптиран. Кажи по-точно какво са разчели?
      Last edited by NightRider; d.m.y г., 19:38. Основание: допълнение
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

май яко задълбахме темата, а колежката BBB75 мълчи и не стана ясно има ли проблем или не?
        147 JTD

Comment

Първоначално публикувано от achov Покажи съобщение
          май яко задълбахме темата, а колежката BBB75 мълчи и не стана ясно има ли проблем или не?
          То няма лошо да видим докъде са стигнали с код 3. Бяха започнали да го пренасят на един друг транспондер ТРН3, ма той е доста големичък и не ми стана ясно какво става след като имото записва всеки път нов код. Тогава като се запали с единия, другият умира?
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          0879369082

Comment

Ся кво точно става и как се гледа аз не мога да кажа щот нито ми е работа нито съм специалист в тази област....
            Но първо го гледаха на няква машина и казаха няма да стане, само в Алфа ромео, после на друга машина или на компютър и ми написаха кода и казаха м/у 180-250лв. А кви са тия маши и т.н. аз нит съм ги виждал ни знам кви са, говориха си с няки тяхни термини който вече не помня и т.н.
            Но все пак на този човек тва му е работата и го работи тва нещо още от както аз бях дете и щом казва, че става значи е правил и аз му вярвам......

Ако не стане не му плащаш и от там има опция да се иди при един друг дет само с такива електроники се занимава и той го чете от ЕКУ-то и ключаря пак ми го прави..... Те естествено двамата си ги оправят тия неща...

Основната ми мисъл беше, че ключаря е казал СТАВА 50лв. отиваш при него, прави ти ключа, отключваш, палиш и тогава плащаш..... Ако не стане не плащаш....
            sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

само да се абонирам за темата, че ме интересува.
              ъпче
              sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                Ся кво точно става и как се гледа аз не мога да кажа щот нито ми е работа нито съм специалист в тази област....
                Но първо го гледаха на няква машина и казаха няма да стане, само в Алфа ромео, после на друга машина или на компютър и ми написаха кода и казаха м/у 180-250лв. А кви са тия маши и т.н. аз нит съм ги виждал ни знам кви са, говориха си с няки тяхни термини който вече не помня и т.н.
                Но все пак на този човек тва му е работата и го работи тва нещо още от както аз бях дете и щом казва, че става значи е правил и аз му вярвам......

Ако не стане не му плащаш и от там има опция да се иди при един друг дет само с такива електроники се занимава и той го чете от ЕКУ-то и ключаря пак ми го прави..... Те естествено двамата си ги оправят тия неща...

Основната ми мисъл беше, че ключаря е казал СТАВА 50лв. отиваш при него, прави ти ключа, отключваш, палиш и тогава плащаш..... Ако не стане не плащаш....
                Братле, твоето виждане вече е ясно. Сега започнахме по-технически нещата и нека знаещите да дадат инфо
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

Ето моето решение на проблема.
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS 144hp

Comment

Първоначално публикувано от kiko222 Покажи съобщение
                    Надявам се да си останал доволен
                    sigpic
                    Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp

Comment

Кажи къде и колко. И с кой код си
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      0879369082

Comment

Моят ключ го направих две в едно с алармата...др снимки в раздел: представете се > красиви снимки на вашата лична алфа > пост #1054 (на последната стр са).
                        Attached Files
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          Моят ключ го направих две в едно с алармата...др снимки в раздел: представете се > красиви снимки на вашата лична алфа > пост #1054 (на последната стр са).
                          Koлега, аз те питам къде ти го направиха, програмираха ли ти нов чип, колко струваше
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

колега, с кой код си, къде прави ключа...

Comment

Имах два оригинални ключа, купих алармата и монтирах чипа от единия ми ключ, и така имам две дистанционни, единия е две в едно, др е оригиналния. Код 2...ма това значение при моята интервенция няма...цена 120 лв ми излезе вс. Правено в Русе,алармаджия и после при един добът ключар, Доцев е фамилията му. Има го регестриран във форума!
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Имах два оригинални ключа, купих алармата и монтирах чипа от единия ми ключ, и така имам две дистанционни, единия е две в едно, др е оригиналния. Код 2...ма това значение при моята интервенция няма...цена 120 лв ми излезе вс. Правено в Русе,алармаджия и после при един добът ключар, Доцев е фамилията му. Има го регестриран във форума!
                                Хубаво е станало, ма щом няма програмиране на чипа ми загуби интереса, особено за код 2. Мен ме вълнува код 3
                                156 1.8TS 16V (01.2001)
                                0879369082

Comment

Working...
                                X